Πυρηνέλαιο ροδάκινου (Καθαρό Πυρηνέλαιο Ροδάκινου) είναι ένα λάδι ψυχρής έκθλιψης που προορίζεται για την περιποίηση των μαλλιών και του δέρματος. Το προϊόν περιέχει πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες A, B, C και E, που ενυδατώνουν, δρουν ως ισχυρό αντιοξειδωτικό και απομακρύνουν τις τοξίνες.. Το λάδι προστατεύει τα μαλλιά από την υπεριώδη ακτινοβολία, καταπολεμά την ξηρότητα και την ευθραυστότητα και προσθέτει λάμψη.. Το προϊόν βοηθά στην ανάδειξη των κατσαρών μαλλιών και στη διατήρηση των φυσικών ή βαμμένων μαλλιών.. Το λάδι επίσης επιβραδύνει και μειώνει τα σημάδια γήρανσης του δέρματος, καταπολεμά τις λεπτές ρυτίδες και επαναφέρει την απαλότητα και την ελαστικότητα στο δέρμα.. Απορροφάται εύκολα χωρίς να αφήνει αίσθηση λιπαρότητας. Κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και δέρματος.
Βασικές πληροφορίες:
φυσικό προϊόν
δεν περιέχει ΓΤΟ και συντηρητικά
προϊόν ψυχρής έκθλιψης
κατάλληλο για vegans
Μόνο για εξωτερική χρήση
περιέχει πολυακόρεστα λιπαρά οξέα και βιταμίνες
ενυδατώνει το δέρμα και τα μαλλιά
είναι ισχυρό αντιοξειδωτικό
προστατεύει τα μαλλιά από την υπεριώδη ακτινοβολία
καταπολεμά την ξηρότητα και την ευθραυστότητα
δίνει λάμψη στα μαλλιά
Βοηθά στην ανάδειξη των κατσαρών μαλλιών
διατηρεί φυσικό ή βαμμένο χρώμα
επιβραδύνει και μειώνει τα σημάδια γήρανσης του δέρματος
καταπολεμά τις λεπτές ρυτίδες
επαναφέρει την απαλότητα και την ελαστικότητα του δέρματος
απορροφάται εύκολα χωρίς να αισθάνεται λιπαρότητα
κατάλληλο για όλους τους τύπους μαλλιών και δέρματος
Ενδείξεις χρήσης:
υψηλά επίπεδα ελεύθερων ριζών
τοξίνες
κατεστραμμένα μαλλιά
ξηρά και εύθραυστα μαλλιά
μαραμένο δέρμα
λεπτές ρυτίδες
Αντενδείξεις:
ατομική δυσανεξία σε μεμονωμένα συστατικά
Συνιστάται να κάνετε πρώτα ένα τεστ αλλεργίας
Οδηγίες χρήσης:
Για τα μαλλιά: Απλώστε αδιάλυτο λάδι στις ρίζες και διανείμετε σε όλο το μήκος των μαλλιών.. Τοποθετήστε ένα πλαστικό καπάκι στο κεφάλι σας και αφήστε το για τουλάχιστον μία ώρα ή όλη τη νύχτα.. Στη συνέχεια ξεπλύνετε με χλιαρό νερό και σαμπουάν. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με άλλα έλαια ή να προστεθεί σε καλλυντικά.
Για το δέρμα: χρήση μόνο του ή σε συνδυασμό με άλλα έλαια. Ή προσθέστε λάδι στα καλλυντικά.
Σύνθεση:
Έλαιο από πυρήνα ροδάκινου ψυχρής έκθλιψης (Λάδι ψυχρής έκθλιψης από πυρήνα ροδάκινου) - 100%.
Συνθήκες αποθήκευσης:
Φυλάσσεται σε δροσερό και ξηρό μέρος.
.
Χώρα κατασκευής: Ινδία